Alla inlägg den 23 april 2012

Av Eva Hellberg - 23 april 2012 09:39

I fredags hade jag lektion i Solla för Felice o Felicia. Verkligen skönt att vara i ett ridhus när vädret inte känns bäst....De var verkligen så duktiga!! Vi bokad nästa fredag igen och det ska bli kul!! Träffade Cissi Krumlinde i ridhuset, kul att ses igen!


Lördagen inleddes som vanligt med hundpromenerande. Inget regn i alla fall.... Rolf tillbringade dagen hos Caroline som behövde hjälp med frakt, montering m m. Jag hade en privatlektion i Gävbo på eftermiddagen. Det var ett tag sedan Margareta red lektion, men det gick alldeles utmärkt. Hon har så många fina hästar!! Ska rida tillsammans med henne någon dag :)


Igår först mässa i Vreta. Mycket folk och trevligt som vanligt!! Besök av Lithösen som sjöng gregoianskt så vackert!! Dagens tema: den gode herden och tankarna gick till Peter Andréasson och hans fantastiska predikan om ett litet lamm. Efteråt vandrade vi med sockenrådet och tittade på den ena flygeln till prästgården för att se om delar av vårt tänkta "klostercentrum" kan placeras där. Det finns verkligen potential i huset!! Därefter var jag med Lotta in och kikade på kattungarna som föddes i tisdags. JÄTTEGULLIGA!! Caroline tar förmodligen båda två(om ingen annan spekulant dyker upp).


På eftermiddagen lektion för Linda på deras nya häst Gambos. Kul-kul!! Det ska bli spännande att följa dem! En stor häst som rör sig bra. Verkar lätt att hålla på med, han kommer att utvecklas fint!


Jag lyckades läsa ut en bok i helgen också ;)   nu kan jag lämna tillbaka hela serien till Camilla(ihop med en tvättad kjol o en infettad jacka..)

Har stickat lite och hunnit ta ett bad.... det gäller att hålla igång....

Idag har jag hunnit med ett flertal telefonsamtal för att utröna varför en bank har mer fördelar när det gäller en koppling mellan ebokföring och idrottonlinesystemet........

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards