Alla inlägg den 1 februari 2012

Av Eva Hellberg - 1 februari 2012 09:16

Igår blev det lite sightseeing runt Linghem.....  


   eller

egentligen var det inte någon nöjestripp jag var ute på - Caroline börjar ett nytt jobb strax utanför Linghem den 27 februari och då måste hon ju bo någonstans..... Jag satte upp lappar med hennes telefonnumer utanför affären i Linghem och på en anslagstavla i Bankekind. Precis när jag kom hem igen ringer Caroline och berättar att hon ska titta på ett hus på lördag på gården där hon ska börja jobba.......Nåja är huset ok får man väl plocka ner lapparna på vägen hem. Skönt om det ordnar sig med bostad nu också!!


Annars har vi så smått börjat planera sommarens renovering av baadrum...... Anledningen är att det just nu är 25% rabatt på de skivor vi tänkt ha på väggarna - där finns det tusenlappar att tjäna.....Har man dessa skivor i stället för kakel på väggen slipper man både byta gips och sätta upp en fuktspärr. Väldigt smidigt med andra ord!! Det lutar åt att vi väljer detta mönster:  

Sedan blir det nog svart klinker på golvet. Så vill jag sänka taket och ha en stjärnhimmel med hjälp av fiberoptik. Jag har tänkt att det ska vara Orion  

Hoppas nu bara den ska ska bygga fixar det.....


Ikväll blir det besök i Stefansgården i Ljungsbro för träff med kyrkvärdar, textläsare med flera för att prata om den kommande söndagens texter och även fundera över förbönsämnen. Det ska bli spännande!


   

Ovido - Quiz & Flashcards