Alla inlägg den 24 februari 2012

Av Eva Hellberg - 24 februari 2012 09:39

Vilket härligt väder det var igår - även om det blåste lite.... Det känns så bra när solen skiner! Dessutom fågelkvitter, så nu  kan man hoppas att våren är på väg!!

Blev några längre promenader förstås..... ibland kan man inte se vad som är fram och bak på min hund....   fast man kan ju anta att hon springer framlänges......

 

   

 

Åkte till Ica-Maxi för att handla. Där träffade jag lite bekanta :) dels Inga-Lena o Mikaela Järlefalk och dessutom Anna-Lena Sörensson. KUL-KUL!!!

Sedan lite mer promenerande  

 

  innan det var dags att fara till Carolines blivande bostad för att tapetsera lite. Kändes väl så där att vara inne o jobba o titta ut på det fina vädret...   Nu är i alla fall det som ska bli vardagsrum   både ombyggt o tapetserat o även gästrummet är färdigt. Det som återstår är ett par väggar i sovrummet, men det får bli nu i helgen. Idag ska jag hämta ett släp och Rolf lastbilen hos Henrik på Shell i Valla      tror jag "slipper" det allra största släpet i alla fall.... Sedan far vi till Reftele och packar in det sista för på måndag börjar Caroline på sitt nya jobb.

Ovido - Quiz & Flashcards